7 Kasım 2016 Pazartesi

DÖNÜŞÜM & 13 VAKTİ / TÜLİN BATURU OCAK




               Canım yanıyor. Korkmuyorum...





    Yeniden birlikte olmak sizlerle konuşmak yazmak anlatmak ne güzel.
Rabbime binlerce kez elhamdülillah zor ve yorucu bir süreçten geçiyorum yakın zamanda büyük bir ameliyat geçirdim ve ağrım sızım sorunlar hiç bitmek bilmiyor.

Yinede halen hayatta olduğum için ne kadar şükür etsem az.
Benden konuşmayı bırakıyor ve kitap yorumuma geçiyorum hızlıca;)




Yazar:TÜLİN BATURU OCAK 
Tür: FANTASTIK
                     Yayıncı: Cinius Yayınları                      Sayfa: 408
   
Hiç canınız acımadan ruhunuzun yandığını, nefes almak isterken alamadığınızı, içinizin yandığını, ölümden hiç korkmadan deli gibi koştuğunuzu, her şeye kafa tutup hiçbir şey düşünmeden her şeyi göze aldığınızı hissettiniz mi hiç?.. Canım yanıyor. Korkmuyorum. Doğduğumda Lightning Legent ismiyle kutsanmamdan mıdır bu mucize? Acaba güç ve hızı çeken ismim midir? Ölüm müdür, aşk mıdır? Gerçek bir Lightning olmuştum. GÜÇ ve HIZ… Her şey değişti.






Lightning Legent maorili öksüz güzel bir kızdır. Victorya Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisidir. Scyamore ise İngiltere'nin soylu bir ailesinin tek erkek çocuğudur ve Lightning ile aynı okuldadırlar ikili arasında imkansız bir aşk başlar bunu imkansız yapan ise Lightning ile Scyamore arasındaki toplumsal sınıf farkıdır. Scyamore'nin ailesi bu konuda oldukça katı davranıp ikiliyi ayırır. Ve bir gece yaşanan bir takım olaylar sonrasında Lightning artık eskisinden çok daha farklı bambaşka bir şekle bürünür. Acaba yaşadığı bu değişimi aşkını geri kazanmak için mi yoksa intikamı için mi kullanacak. Bunu kitabı okuduğunuz da öğrenmiş olacaksınız;)
Spohiler kullanmadan ancak bu kadarını aktarabildim sizlere.

Genel anlamda kitaptan bahsedecek olursak oldukça etkileyici ve temposu hiç düşmeyen konusuyla oldukça ilginç olan bir yapıt diyebilirim. Ben okurken çok keyif aldım hiç sıkılmadan okuyup kısa zamanda bitirdim. Sıra serinin 2. kitabında bakalım Lightning e bizi ne tür bir macera bekliyor ;)











2 yorum:

  1. Merhaba ;

    Bloğunuzu ilgi ile takip ediyorum. Çok faydalı içerikler paylaşıyorsunuz. Bloğunuz'dan para kazanmak için %50 Komisyon ile İnstaKitap Setine Satış Ortağı Olabileceğinizi Biliyor Musunuz ? https://goo.gl/iLiflK

    İnstakitap İnstagram üzerinden para kazanmanın kitabı para kazanmanın tüm metotları, butik açmak, satış yapmak, takipçi artırmak, 4 ayrı kazanç metodu.
    Herkese hitap eden yöntemler, sürekli güncellenen tedarikçiler, hepsi 3'lü kitap setinde. Sitemize gelen 100 ziyaretçiden 1'i sipariş veriyor.

    Sizi de satış ortaklarımız arasında görmekten memnuniyet duyarız.

    YanıtlaSil

Sayfa Başına Dön